Lekdetectie om lekken op te sporen in Limburg (Bilzen)

DW Systems: uw waterdichte oplossing bij lekken

Water- of warmtelek? Reageer snel!
U ontdekte een vochtplek of waterlek? Of de druk op uw waterleidingen is te laag? Vermijd een financiële kater of onherstelbare schade en schakel nu DW Systems uit Bilzen (Limburg) in. Wij zijn immers ervaren in lekdetectie, het opsporen van lekken. Onze ervaren speurders ontdekken snel de oorzaken van waterlekken, warmteverliezen, geurhinder en verstoppingen. We pakken niet alleen waterleidingen en vochtproblemen aan. We vinden ook lekken in uw vloerverwarming, energieverlies aan uw zonnepanelen en vocht in bouwmaterialen.

Geen lek ontsnapt aan onze detectie
Hoe? Door ons professionele opsporingsmateriaal hebben scheuren of gaten geen geheimen voor ons. DW Systems gebruikt deze technieken om de plaats van een probleem vast te stellen:

  • endoscopie
  • drukproeftechniek
  • rookproeftechniek
  • traceergasdetectie
  • thermische camera
  • geluidsmeting met een aquafoon

Vernieuw uw leidingen van binnenuit
Te weinig druk op het water, een lek in de leiding of bruin water uit de kraan? Dan vraagt uw waterleiding om een snelle renovatie. Herstel uw buizen van binnenuit met de buis-in-buistechniek. Snel, goedkoop en zonder breken. Deze nieuwe toepassing droogt en reinigt uw waterleiding. De laag epoxyhars dicht alle lekken en beschermt uw leidingen tegen corrosie en roest.

Een snelle en correcte opsporing zorgt voor een vlotte herstelling. Water- of warmtelek? Vertrouw op DW Systems. Contacteer ons voor meer informatie.

DW Systems

Wij sporen uw lekken op met onze professionele lekdetectie!